Felvidéki Stockholm-szindróma

1933801_10207359181555564_4005501619401145431_n.jpg

Főhősünk Tomáš, akinél ilyen reakciót váltott ki a magyar gyereket magyar iskolába kampányunk! Sokan nem tennék hozzá, olvassátok el a beszélgetést, ami a facebook oldalamon zajlott. figyeljétek Tomášunk mondanivalóját és helyesírását. Szlovák iskolába járt, szlováknak tartja magát. Felvidéki Stockholm-szindróma. 

Tomáš Németh István Vermes, Halas Bela nem kelijenek felteni amit fel tet a Halas Bela mert ez provokacionak veszik szerintem azt mien iskolaba jar a gyerek az hagyuk hogy a szulok doncsek el. Inkab a munkanekuleseg es Guta fejlesztesel kelene foglakozni. Mert a Stanicna utca nagyon rosz alopotba vann

Nussbaumer Petra Kedves Német Tamás! Te is jobban jártál volna, ha magyar iskolába jársz anno... Mert mint látjuk az anyanyelvedet sem beszéled helyesen, a helyesírásod meg egyenesen csapnivaló. Az utca maradjon csak rossz állapotban, Gúta fejlődik nélküled is, az anyanyelved fontosabb!

Tomáš Németh Nussbaumer Petra ez rosz kozeletes es ne kritizald az anyelvem mert en anyelvem Slovak. Ugy hogy az elot irsz leci gondolkotal Es a utak fontosak ugyan ugy mind minden mas. Hijabo van anyanyel ha ncs munka es nics miből megelni az embereknek. Es utak rosz alopota a mi testi epsegunket veszejesteti

Tomáš Németh Nzssbaumer Petra es ahogy latom te Magyarba elsz ugy hogy semi kozod ehez a vitahoz

Nussbaumer Petra Úgy van kedves Német Tamás, én CsonkaMagyarországon élek. És? Élhetek bárhol a Kárpát medencében, mind a magyaroké! Minden magyarokat érintő kérdésbe beleszólhatok. Tudod miért? Mert magyar vagyok. Ugyan olyan magyar mint a te őseid, akik büszkék voltak arra, hogy a Jó Isten magyarnak teremtette őket.

Tomáš Németh Nussbaumer Petra ez it slovakia es ot a Magyarok es Slovakok egyut kel mukodny es elni. Amit te nemfogod megertelni a elfogulcsagod miat es a szelsoseges velemenyed miat amit nagyon szomoru.

Nussbaumer Petra Tomáš Németh neked nem az utak veszélyeztetik a testi épségedet, hanem az identitászavar rombolja a személyiségedet!

Nussbaumer Petra Tomáš Németh Felvidéknek hívják! Ez is a magyar iskola hiánya.

Tomáš Németh Az hujeseg Gutan van 2 alap egy kozepiskola magyar nyelvu iskola. Az amit irsz butasag es csak azert irod hogy feszlcseget okozal.

Nussbaumer Petra Nem kell feszengened, kérdezd meg a szüleidet, ha netán megakadnál a magyar nyelvben.

Nussbaumer Petra Sosem késő megtanulni az anyanyelvedet!

Tomáš Németh Nussbaumer Petra neharagudal amiket irsz serto

Nussbaumer Petra Tomáš Németh mi abban a feszültség, hogy Felvidéket Felvidéknek hívják? Mi abban a sértő, hogy magyar vagy csak szégyelled? Ez nem sértő, hanem szomorú!

Tomáš Németh Nussbaumer Petra aza szomoru hogy ra akajatok erotetni az igazat a emberekre es nem hagyatok szabadon valosztani es szomru hogy evel a eroszakos propagandaval akartok velemenyt ra eroszakolni emberekre.

Nussbaumer Petra Mi ez a többes szám? Milyen propaganda? Üldöz valaki, hogy ilyen butaságokat válaszolsz? Nem akarom rád erőltetni, hogy magyar vagy, Te annak születtél, csak nem tudsz vele mit kezdeni. És máris visszakanyarodhatunk az eredeti témához... Ha Te is magyar iskolába jártál volna, tudnád, hogy ,,Magyarnak lenni büszke gyönyörűség". Nehogy megint üldözési perceid legyenek, ez nem propaganda, ezt úgy hívják, hogy hazaszeretet. (Nyilván nem a szomszéd néni kiskutyájától tanultad meg a magyar nyelvet)

Balázs F. Attila milyen szerencsétlen ember ez a Németh T., már írni sem tud helyesen, de pofázni kiáll. Hogy minél több magyar váljon olyan zombivá mint ő! A propaganda ellen szól miközben az asszimiláció mellett kardoskodik. Az nem propaganda?

Tomáš Németh Balázs F. Attila en csak anit akarok hogy ne akarjatok hogy az emberek az csinajak amit tikirtok vagy kovesenek az doncsek el maguk . Szabad emberek vayunk es eges folosleges. Neharagudal de en pofazok es masik dolog en inteligesen irok. Masik dolog ha nem tudu normalisan irny hanem ijeneket hogy pofazni akor ne is irial mert akor nagyon kicsi a intelugenciad es nem erdemled meg hogy visza valoszojak

Balázs F. Attila emberekről beszélsz... kik kértek fel hogy szólj a nevükben? beszélj a magad nevében, ne lépj fel fogadatlan prókátorként.

Tomáš Németh Figi de akor is 100% intligenseb vagyok mind te es nem vagy melto ara se hogy valoszojak neked. Mert a pofajo csak az alotnak van. Es szolas szabacsag vanes tik is ugyan ezt csinajatok csak masokat akik mas velemenyen vanakazokat bunko szavakal el akarjatok nyomni

Tomáš Németh Balazs F.Attila es azert bunko szavakal mert tiszeletet nem tanultatok es voselkedest sem

Tomáš Németh Balazs F Attila es leci neharagud me de meny visza iskolabo egy kis viselkedest tanulni

Kis Peter Fú, ez BRUTÁLISAN szomorú eset, ez a Németh gyerek 

Halász Béla Kis Peter nagyon jo könyvet lehetne írni belőle

Kis Peter 100% inteligenšeb

Tomáš Németh Kis Peti azert szomoru mert nem azt valom amit tik es az hogy nem tecik hogy mit irt a srac. Inkab kialok magamert mint egy birka legyek

Kis Peter Ja, mi birkak vaďunk. magyar vágójuhok...brühühü...

Tomáš Németh Kis Peter ne forgas ki a stavajimat en azt irtam kialok megamert es vannak ojan emberek akik felnek kiani magukert mind maga

Kis Peter ja, én is azt mondom, birka nép a magyar, jobb slováknak lennyi, Jánosík FOREVER!

Tomáš Németh Kis Peter felejcse el Magyar vagy Slovak ugyan aba a szarba vagyunk. Eloszor aval kel foglakozi embereknek legyen munkajuk it es jol ejenek es job kereseteik legyenek es aztam jon a tobi.

Kis Peter aztán már nincs aztán. Most van most. Ez van, sajnos, nem jó hír neked, Tomás.

Gezi Vontszemu Tomika tobbetert volna el az anyukad ha egy zsak rozsakrumplit szult volna helyetted. Azt sem tudod mirol van szo, mekegsz, dadogsz osszevissza. Menjel fekudjel le magadnak aztan m.....baljal magadnak.


Vége.