Továbbra is kimondom

Tegnap felhívtam a Gryf reklámügynökséget, és levetettem velük az óriásplakátomat. Ha Pozsonyban jártok, már nem találjátok. Nem azért vetettem le, mert meggondoltam magam, és megijedtem volna valamitől is. A több száz szlovák skinhead fenyegető üzenetei teljesen belefértek.

Továbbra is sajnálatosnak gondolom, hogy Berényi elnök úr levett a listáról, viszont a plakáton ott van az MKP logója, és nem szeretném, ha a szlovákok továbbra is azt gondolnák ,hogy a párt jelöltje vagyok. Mert nem ártani akarok. Sajtónyilatkozatomban is elmondtam, nem szeretném, ha újra elveszne 110 ezer szavazat.
Azt gondolom 27 éve töketlenkedünk, csak ígérgetünk az embereknek munkát, kenyeret, magas nyugdíjat, magas fizetést, munkahelyeket, színvonalas oktatást, kultúrát, egészségügyet és persze autonómiát. Kulturálist, oktatásit, gazdaságit. Igazából semmit nem tudunk felmutatni. Küszködő, 300 euróból /túl/élő családokat, elköltöző fiatalokat, elkeseredett embereket látunk. A közéletből egyre kevesebben veszik ki a részüket. Pont ezért. Csalódtak a politikusainkban, teljesen mindegy milyen generációról beszélünk. Gyorsabban fogyunk, mint ami természetes lenne, gyarapodásról nem is álmodhatunk.
Hiszek benne, hogy ezek a dolgok csak egy más hozzáállással valósíthatók meg. Az Autonómia számomra nem csak egy szó, de az esélyt jelenti. Hiszek benne, hogy helyesen cselekedtem. Újra megtenném, gondolkodás nélkül.
Az ügy egyetlen szomorú tanulsága, hogy volt harcostársaid, akik lényegében ugyanazt akarják, ellened fordulnak. De mivel nem ők találták ki, vagy nem merték megcsinálni, esetleg irigyek rád, inkább hazugságokkal próbálnak legyőzni. Többen hívtak fel az elmúlt két nap, hogy egyes "barátaim" hívogatják őket, és próbálják őket lebeszélni arról, hogy mellém álljanak. Azt állítják, hogy a SMER, az SNS, a Híd, legújabban az MKDSZ fizet engem. Lehet választani. Neveket nem írok, felesleges. De most már tudjátok, hogy tudom. Úgy nézzetek majd legközelebb a szemembe. Az én lelkiismeretem tiszta, és a tiétek?
Mellékelem a megrendelő lapot. Az ár pedig 1132 euró áfa nélkül. A számlát majd a kampány végén kell rendeznem, mert már dolgoztam együtt a céggel, amikor Az igazságot Hedvignek plakátokat ragasztottam ki Nyitrán.

Köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást. Nagyon sokan vagytok, tényleg jól esik. Mivel a plakát vászonból van, ha gondoljátok kitehetjük majd egyszer valahol. Természetesen MKP logó nélkül.

Rám még vár egy büntetés a nyelvtörvény megszegéséért is. Madarič miniszterrel is elfelejtettem egyeztetni. ő esetleg levehetne az adófizetők listájáról cserébe. :) Mert csak magyarul hirdetni még mindig tilos. Viszont csak szlovákul, magyar városban az teljesen rendben van. Akkor is, ha azon az SNS logó van. Értitek? Remélem.

Én továbbra is kimondom, amit ki kell! Isten áldása legyen veletek!
"A nagyság irigységet vet, az irigység gyűlöletet teremt, a gyűlölet hazugságot szül." /Rowling/

 1914499_10207012294043593_3961655345173463435_n_1.jpg