Vannak amikor a csodák csak úgy maguktól megtörténnek! Czotter András az Ágymester Manufaktúra ügyvezetője és egy vándorbölcsőt adományozott mozgalmunk számára, hogy indítsuk útjára itt Felvidéken. A felvidéki magyar társadalom jövője a családok egészséges működésétől függ. Minden lehetséges eszközzel arra kell törekednünk, hogy a szülők és gyermekek a lehető legoptimálisabb keretek között éljenek, megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek. Mi ezzel a vándorbölcsővel szeretnénk támogatni a felvidéki magyar családokat, akik gyermeket vállalnak szülőföldjükön!
Közösségek jelentkezését is várjuk, akik együttműködnek azért a célért, hogy megszülessenek a kívánt tervezett gyermekek, vállalják, hogy tesznek azért szűkebb és tágabb környezetükben, hogy a családalapítás egyre elismertebb legyen, mind a társadalom, mind az egyes ember értékelje azt a döntést, teljesítményt, ami a gyermekvállalással együtt jár. 
Örülnénk, ha a bölcső minél több családhoz eljutna.Ha a bölcsőt használó baba kinövi, akkor a bölcső visszakerül hozzánk és új lakót keresünk neki. Reméljük, hogy a bölcső így hosszú évekig használatban lesz, és sok felvidéki babának teszi szebbé életük első néhány hónapját!

Czotter András asztalosmester 2009-ben szépet gondolt és alkotott. Kényelmes, gyönyörű bababölcsőt faragott, melyet az alapítványnak ajándékozott. A mozgalom tagjai pedig úgy döntöttek, legyen a bölcső sok kis királyfi és királylány első kuckója, így lett belőle Vándorbölcső. Azóta az álomba ringató bútordarab babáról babára száll, ha kis lakója kinövi, új gazdát keresnek, sorsolnak neki. A bölcsőben természetesen most is éppen egy kis trónörökös pihen, azonban érdemes figyelemmel kísérni a vándorló bölcső sorsát hiszen az apróságok gyorsan nőnek, a következő tulajdonos pedig akár a Te babád is lehet!